UDARNO - Misteriozna veza Tesle i Novaka Djokovica! - Ivica Dacic i Branimir Nestorovic!

 • Datum objavljivanja: Prije 21 dan

  Jutarnji Program TV HAPPYJutarnji Program TV HAPPY

  Trajanje: 1:01:56

  #djs #dobrojutro #dobrojutrosrbijo #tvhappy
  Gosti: Ivica Dačić - Ministar spoljnih poslova, prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i predsednik stranke Socijalistička partija Srbije
  Prof dr Branimir Nestorović - Načelnik odeljenja za alergologiju, pulmologiju univerzitetske dečije klinike u Beogradu

  Voditelj: Jovana Jeremić-Milošević
  Ekskluzivno gledajte 2 oficijalna live stream-a Parova!
  Live stream kanal 1 ►
  hrmemory.info/users/QVxuhJGZNPwOwcAstbvX1A.html
  Live stream kanal 2 ► hrmemory.info/users/OV8gY5m2IhoEsyGVA27gKQ.htmlfeed
  Pratite nas na društvenim mrežama:
  Facebook► realityparovi/
  Twitter ► officialtvhappy
  Instagram► _parovi_6
  Prelo u Našem Sokaku Instagram► prelo_u_nasem_sokaku
  Prelo u Našem Sokaku Favebook► Prelo-u-na%C5%A1em-sokaku-HAPPY-TV-327833851306742/

  Budite uvek u toku sa Parovima:
  Parovi News► happytv.tv/zabava/rijaliti-parovi
  Official website► www.happytv.tv
  Oficijelni HRmemory kanali Happy televizije:
  Parovi► hrmemory.info/users/QVxuhJGZNPwOwcAstbvX1A.html
  Prelo u našem Sokaku► hrmemory.info/users/pKmJX4DwdQs_mC0qoTACXA.htmlfeatured
  Letnji kamp► hrmemory.info/users/FGUANjEqHOa1ziukYDMO1g.htmlfeatured
  Ćirilica► hrmemory.info/users/7U3lawbCeM9xi7ozRSPbNQ.html
  Goli Život► hrmemory.info/users/fFsalWhdhEy6LJkB0cEG1w.html
  Jutarnji program► hrmemory.info/users/h1-xopKMTD73yhkDkur3Rw.html
  Happy TV► hrmemory.info
  Glamur► hrmemory.info/users/1otxe7mAdyaby5FCDRK6bw.html
  Čađava mehana► hrmemory.info/users/OVYlb7R0-D6Blf9qgl7tiA.html
  Happytv Portal Android Aplikacija:
  ► play.google.com/store/apps/details?id=rs.happytv.happytv
  Label and Copyright: TV Happy
  Video: TV Happy
  Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Irena Djuric
Irena Djuric

Super ste ..!!

Prije 3 dana
Irena Djuric
Irena Djuric

Stvarno postoje mentale ..facijalne slicnosti..ali molim vas..Novak je lik koji ima svoj zivot..dete novog doba.sportista21.veka..ne pravite naucnu fantastiku...njegov uspeh je njegov...njeggov nacin zivota i borba u sportu...fenomenalna je...

Prije 3 dana
Irena Djuric
Irena Djuric

Ok...da li je tacno ili nije..treba ovo polako poslusati...meni se svidja...ne bi trebalo dati komentar na prvu loptu..razmisliti treba..

Prije 3 dana
drMaglov
drMaglov

Bolest, glupost...tema, kozica za pornjavu. Dubina mulja!

Prije 4 dana
Swat L.A.P. D
Swat L.A.P. D

Naucite ovu stoku krestavu ..nevaspitanu ..da ne upada u rec pijanom Dacicu i Brani !!!!!

Prije 5 dana
Dark Glasses
Dark Glasses

Da li se neko zapita zasto je doktor Nestorovic toliko medijski zastupljen i zbog cega je uopste cesto gost na televiziji, posebno na kanalima frekvencije sa nacionalnom pokrivenoscu? Primecuje li neko, koliko on ima uzrecica u toku svojih izlaganja, sto jedan profesor ne sme da ima i koliko mu je tok misli nepovezan? U stanju je da na jedno pitanje dodatno odgovori na jos dva pitanja koja, niti su postavljena, niti su priblizno u vezi sa tim jednim pitanjem koje mu je postavljeno. Predstavlja se kao neko ko uliva optimizam u oblasti za koju nije ni kvalifikovan, sto samo predstavlja sliku naseg danasnjeg drustva i nasih funkcionera postavljenih na izuzetno odgovornim funkcijama, pa samim tim to znaci da doktor govori neistinu... Isto bi bilo da tako voditelj vremenske progboze govori optimisticno o stanju nakon bacene atomske bombe, na recimo Hirosimu, pa kaze kako je bomba razrusila samo jedan ili dva grada a da je ostatak Japana prosao bez posledica... Kako bez posledica? Da li je to optimizam ili neistina i da li je to kvalifilovana osoba da izosi informacije o takvoj temi? Ne sporim da je Nestorovic strucnjak za pulmologiju i da je izlecio stotine ili hiljade pacijenata i na tome mu svaka cast ali, da bude toliko zastupljen na TV-u, to prosto nije normalno jer Korona virus je oblast za virusologa i molekularnog biologa, koje mi izgleda ni nemamo, bar ne u kriznom stabu, bar ne u javnosti, i da se zna, pandemija Korona virusa jeste deo politike, jer politika je sve ono sto cini jedno drustvo i ne moze se izuzeti iz pitanja zdravstvenog sistema i zdravstvenog stanja nacije pa i pojedinca. Preporucio bih svakome, ko slusa doktora Nestorovica i smatra ga izuzetnim strucnjakom, da odslusa makar jedno predavanje, recimo, profesora doktora Miodraga Zeca ili profesora doktora Dusana Ugarkovica pa samo da uporedi, eto, nacin govora, pauze u toku reci, sam tok misli i tako dalje. Prosto, da vidite kolika je razlika u izlaganju profesora, koji ima uzrecice i pauze sa aaa u toku nekih reci i profesora cije misli besprekorno teku kroz izgovorene recenice... P. S. Vidite i sami da profesor doktor Darija Kisic Tepavcevic, prosto ne moze da podnese svog kolegu Nestorovica jer covek, sa svojim izjavama, jednostavno iskace iz okvira, u koji je trebao samo da se uklopi kao jedan deo, citavog slozenog sistema, mehanizma ili mozaika, ako hocete...

Prije 5 dana
Ljiljana Lazetic
Ljiljana Lazetic

Zelim da cujem gospodina Dacica I gospodina Nestorovica. Izvinite Jovana, nekulturno upadate, pogledajte ovaj video jos jednom.

Prije 5 dana
Swat L.A.P. D
Swat L.A.P. D

Gospode ..kakav iritirajuci glas i nevaspitanje.

Prije 5 dana
Kristina Gavric
Kristina Gavric

Kakva strašna žena koliko samo galami zaista para uši

Prije 6 dana
Mirno more
Mirno more

Novak srpski junak danasnjice!

Prije 6 dana
Adnan Kahric
Adnan Kahric

Mozda je voditeljka napadna i previse energicna ali ne mogu da vjerujem da toliko glupana ovdje joj govori da ona nekoga prekida,pa od Dacica zena nije mogla usmjeriti emisiju u tok kojim je planirana.Svaka emisija se mora drzati teme i ne moze svak u njoj pricati sta god zeli i koliko zeli.Neki od najvecih voditelja prekidaju goste 10 puta vise od nje.

Prije 9 dana
Ivan Stankovic
Ivan Stankovic

Da li se sećate kada su vam u školi rekli da ne mešate babe i žabe.. Koliko moraš imati nizak IQ da praviš ovakvu komparaciju.

Prije 9 dana
Snezana Ćirić
Snezana Ćirić

Voditeljka je katastrofa....šta je sa ovom ženom...ne mogu da razumem da se takva tema prepusti ovom stvoru da vodi emisiju.... Tesla je vanvremenski kao i Novak ALI svako u svojoj oblasti .. Tako da me vrlo zanima kome je palo na pamet da poredi nešto neuporedivo?

Prije 9 dana
Olga Pavlovic
Olga Pavlovic

Каква водитељка!!!!! СТРАШНО! Склоните је што пре.

Prije 9 dana
CRO Ebener
CRO Ebener

Imate pijane i propalice za ministra valjnjskih poslova??! Nije ni čudo što više nemate nikoga iza sebe.

Prije 10 dana
CRO Ebener
CRO Ebener

Ivice, pijani majmune

Prije 10 dana
BogMika
BogMika

Nestorovic i Dacic su pederi.

Prije 10 dana
stjepan60
stjepan60

Opet teška velikosrpska mitomanija...ali što drugo očekivati od šake jada. Teslina domovina je Hrvatska, a srpskog je porijekla i to u Hrvatskoj nitko ne dovodi u pitanne...znači, oba naroda ga mogu svojatati. Puno Srba je pomoglo u stvaranju moderne Hrvatske, i pridonijelo hrvatskoj kroz povijest i mi Hrvati doživljavamo kao svoje i pritom poštujemo njihovo porijeklo, vjeru i nacionalnost. U Hrvatskoj jedino mrzimo ove Dačiće, Vučiće, Nestoroviće...sve one koji bi ponovno, pa i pod cijenu rata "prekrojavali" granice. P.S. Držić i Bošković veze nemaju sa Srbima

Prije 10 dana
Aca Max
Aca Max

@stjepan60 Da. Ante Pavelic je bio moj pradeda. Bio je stomatolog po obrazovanju.Bio je clan ,,Čiste stranke prava '' i zastupnik u Hrvatskom saboru od 1906. godine. Nakon smrti Mile Starčevića 1917. postao je i predsjednik stranke. Kad je osnovano Narodno vijeće Slovenaca, Hrvata i Srba, on izabran je za njegovog prvog potpredsjednika (predsjednik je Slovenac Anton Korošec, a drugi potpredsjednik Srbin Svetozar Pribićević). Član je izaslanstva kojeg je Vijeće poslalo u Beograd da dogovori ujedinjenje Države Slovenaca, Hrvata i Srba s Kraljevinom Srbijom. On je kao vođa delegacije, 1. Decembra 1918. pročitao deklaraciju pred regentom Aleksandrom. Saslušavši ga, Aleksandar je odgovorio »ovim časom ispunjavam svoju vladarsku družnost (…) te u ime Njegova Veličansva kralja Petra I. proglašavam ujedinjenje Srbije sa zemljama nezavisne Države Slovenaca, Hrvata i Srba u jedinstveno Kraljevstvo Srba, Hrvata i Slovenaca«. Umro je 1938 g.

Prije 10 dana
stjepan60
stjepan60

@Aca Max A ti si praunuk Ante Pavelića

Prije 10 dana
Aca Max
Aca Max

Potpuno su u pravu.m.Sasvim se slazem sa tobom I deda Gorana Ivanisevica je bio cetnicki vojvoda Radovan Ivanisevic. Goran se izjasnjava kao Hrvat i branio je Hrvatske boje. To je sasvim OK. Jadranka Kosor je Vlajinovic i poreklom Srpkinja, isto iz cetnicke familije. Ali se izjasnjava kao Hrvatica. Sasvim legitimno. Tudjman je na primer Ferenc Tudomani- Madjarski Jevrejin, ali se osecao kao Hrvat. Hebrang je Nemac poreklom i Jevrejun po majci, ali je bio veliki Hrvat. Drazen Petrovic je isto Srbin poreklom po ocu, ali se osecao kao Hrvat. Arsen Dedic je Srbin poreklom, ali je ziveo i ponosio se Hrvatskom. Rudjer Boskovic je isto Srbin poreklom po ocu i italijan po majci. Otac mu je iz mesta Popovo polje( ne fratrovo polje), Srbin, koji je dolaskom u Dubrovnik presao u katolicanstvo. Rudjer je kasnije govorio da je ponosan sto je Hrvat. I osecao se tako.

Prije 10 dana
stribor111
stribor111

Zašto se voditeljka glasa u backu kao porno glumica?

Prije 10 dana
Suzana Phillips
Suzana Phillips

Leleeee jadnice jadna marss vodi parove emisiju ti si samo za takve emisije !! uprooasti predivnu interesantnu emisiju .. zalosno !

Prije 10 dana
Hurazer Hu
Hurazer Hu

Dno dna ,, majko bozija koja gluperda s dva idiota

Prije 10 dana
Milena Imondi
Milena Imondi

A voditeljka PRAZNA GLAVA.

Prije 10 dana
Milena Imondi
Milena Imondi

Dacicu naucite tecno da govorite.Pozdrav

Prije 10 dana
Uros Pronic
Uros Pronic

Ovde je ona najnebitnija i ne znam zasto vam toliko privlaci paznju jer ima dosta zanimljivih stvari koje su rekli, izmedju ostalog pogledajte sta je sve Ivica Dacic rekao, a on je ministar spoljnih poslova, jako je zanimljivo kako olako prica o tome iako je politicar. Dosta toga sto je rekao je istina a drugi to ne bi smeli ni da spomenu (npr. direktno je prozvao Bila Gejtsa), vrlo zanimljiv covek kao i ovdasnja situacija.

Prije 11 dana
Armin Kardovic
Armin Kardovic

Ahhhaaaaa

Prije 11 dana
Luka Arsenijevic
Luka Arsenijevic

TEORIJE ZAVERE ZA IVICOM I BRANIMIROM!

Prije 11 dana
Kristijan Cimburek
Kristijan Cimburek

Dacic streber i ego manijak nije dao Nestorovicu da kaze dve recenice...seljacine uvek u prve redove

Prije 11 dana
amir begovic
amir begovic

. Ovo taj teniser ne zna dobro ni procitat a kamoli objasniti i jos dao psu ime Tesla boze sacuvaj koje ponizenje imal iko normalan u njegovom okruzenju da mu kaze gdje ces davati psu ime najveceg uma covjecanstva .jos ovi opravdavaju kao ok je to .jer taj decko je jako bolestan. " Bolest dolazi zbog mislenog pada. Čovek treba da bude sam svoj lekar. Ako nije tih iznutra, onda mu uzalud svi lekovi i najbolji lekari. Podsvest modernog čoveka je uzburkana kao nemirni okean sa velikim olujnim talasima. Podsvest prepuna utisaka čini da duša bude nemirna. Emocije tada ključaju poput erupcije vulkana. Bez rada na emocijama, duhovnost je samo kula od karata. A šta je čovek bez mira u duši? Odvojen on božije blagodati, pokušava da uzaludno pronađe utehu u materijalnim stvarima. Tamo utehe nema, to je rupa bez dna. Još, još, daj još i na kraju ponovo praznina. Kada duša postane mirno more, bonaca, tada počinje isceljenje. Zapamtite to, to je zlatno pravilo. Izvor većina bolesti je u duhu, zato duh može da pobedi većinu bolesti, rekao je Nikola Tesla.

Prije 11 dana
Zlatko Crnoja
Zlatko Crnoja

Dačić je ovdje iznio i neke činjenice ali propustio je jednu svima tim poznatim i uspješnim srbima zajedničko je to da su im učitelji bili Hrvati

Prije 11 dana
Zlatko Crnoja
Zlatko Crnoja

Ivica voli da mu raširiš noge dok mu postavljaš pitanja 😅

Prije 11 dana
ivan
ivan

TESLA JE AMERIČKI HRVAT KAO I ĐOLE...JEBI GA POMIRITE SE SA TIME:D ovaj ministar ko da je mnogo pijan, pitanje za ministra...kada će se vratiti urna u rodni kraj?:D

Prije 11 dana
11alek11 _rmd
11alek11 _rmd

Nas vode ludi ljudi...

Prije 11 dana
Sanja K
Sanja K

I opet superiornost Srba. Najbolje je rekao Zoran Kesić u svojih "24 minuta": "Znači, to je objašnjenje zašto mrzimo pojedine narode kao što su Hrvati, Albanci (ja dodajem: Bošnjaci)... To je jednostavno u našoj DNK."

Prije 12 dana
milorad dejanović
milorad dejanović

Kom ti pripadaš narodu kad te tako pogodi izneta istina? Istina i uvek i najviše boli! A što se tiče o tzv: poremećenih propagandi koja kod Srba ne postoji, ali pomaže identifikaciji osobe koja to namerno i svesno podmeće.

Prije 3 dana
Sanja K
Sanja K

@milorad dejanović Tipična srpska poremećena propaganda. Srbi su narod odabran od Boga, drugi upadaju na njihovu teritoriju (kad je u stvari obrnuto), prijetnje kojekakvom vatrom i stradanjem, itd.

Prije 4 dana
milorad dejanović
milorad dejanović

Srbi ne mrze “pojedine narode” posto to njima nije u genima. Kao najstariji narod nije bila potreba da im se ugradi ta emocija. Upadajuci na njihovu teritoriju drugi započinju sukobe ...tako se to dešavalo i traje i danas ali uz pomoc “vladara”.Ti “drugi” i ne shvataju da se igraju “vatrom” koju stalno raspaljuju i u kojoj će na kraju i nastradati!

Prije 6 dana
Irena Obradovic
Irena Obradovic

Voditeljka je uzasna, cuti zeno, pusti pametne da govore!

Prije 12 dana
Dina Diana
Dina Diana

Glas, uzas!!!

Prije 12 dana
malavikica
malavikica

Poslovna/ pratnja- starletica, kvazi novinarka istraživač

Prije 12 dana
Dejan Milenkovic
Dejan Milenkovic

Stvoriti ozbiljne izume je na istom nivou kao prebacivanje loptice.. . Genijalan smo narod kao voditeljka.

Prije 12 dana
Dejan Milenkovic
Dejan Milenkovic

Voditeljka se ponasa tako iritanrno.

Prije 12 dana
Bili. J
Bili. J

Voditeljka kvari sve ,strasno

Prije 12 dana
Dusko Milosavljevic
Dusko Milosavljevic

дао име псу по научнику, хахахахахахах

Prije 12 dana
Dusko Milosavljevic
Dusko Milosavljevic

Дебилизам на нивоу срећне телевизије

Prije 12 dana
Aleksandra Velika
Aleksandra Velika

Voditeljka se u ovim ozbiljnim temama apsolutno ne snalazi...steta upropastava vam i urusava svaku emisiju od kada je u ovom programu. Glumata nepotrebno... Ocigledno, svesna svog neznanja i nesigurnosti, proizvodi neprirodno-iritantnu intonaciju glasa itd. Nedukovana, smesna i ostavlja utisak vrlo jeftine zene🤐 Za temu koju prezentuju gosti BRAVO👏I HVALA VELIKO!!

Prije 13 dana
si. orb
si. orb

Jel ovaj I.D. pijan !??!?!!? Voditeljka UŽAS ... Dr.N. CAR :)

Prije 13 dana
KIM Nema predaje
KIM Nema predaje

Престани глуп...чо, доста и тебе више. Ти си Марићева карикатура. Где ти је она Шиптарка што си је довела на ТВ Хапим која је пребила ону политесу. А ако Дачић има још времена да губи на тв Хапи, а нема паметнијег посла, значи боље да да оставку, јер не ради свој посао, него само виси не телевизији. Ау бре!

Prije 13 dana
Natasa Cvetincanin
Natasa Cvetincanin

Voditeljko molim te pročitaj komentare !!!

Prije 13 dana
Mila Stošić
Mila Stošić

Tesla sahranjen po pravoslavnom obredu, a posle ga komunjare (ili satanisti) otkopale, spalile i turile u zlatnu kuglu, pa u muzejsku vitrinu! Sram da nas bude što to i dalje ostavljamo tako. Spalili mošti svetog Save, spalili Teslu, obezglavljeni su bili knez Lazar, Karađorđe, kralj Milutin (pre par godina oskrnavljene mošti), mora da ima još nekih primera, setite se...

Prije 13 dana
Milka Wüpper
Milka Wüpper

Pa ovu voditeljku zatvoriti u karanten negde i ne pustati je ,,,,,a bre sto je naporna ,,,,uzas jedan,,,

Prije 14 dana
Bobo
Bobo

ajde svi skupa u pm... ko je hrvat ko je srbin.. neka vas je sram svih

Prije 14 dana
Anka Brstilo
Anka Brstilo

Ma pricate gluposti...pa onda ja ako sam katolkinja,onda sam iz Rima. Umisto da budete vi Politicari i stariji uzor mladima vi podpaljujete vatru. Samo se vracamo 100 godina unazad..umjesto da napedujemo.

Prije 14 dana
Miro Miro
Miro Miro

Не ради се о територији него о томе да те роди Српкиња од оца Србина и да ти на крштењу у православној цркви дају име Николај Тесла!Ми треба њиме да се поносимо а не као Ивица и сви југотитоисти да то багателишемо да би се додворили кроатима и иним англоамериканским фронцлама.Све док вам репер за поређење буду кроати,са историског становишта потпуно безначајна групација људи која и нема нека за свет важна постигнућа,говорићете да немамо потребе да се поносимо нашим великанима и тапкаћете у месту док вам наша генијална деца одлазе на запад да тамо развијају све своје способности у корист западњачке банде.

Prije 14 dana
Miro Miro
Miro Miro

Хрвати,шћипетари,грци и маћедонци воле да отимају туђе јунаке.Зашто?Па немају своје!

Prije 14 dana
Miro Miro
Miro Miro

Дао је псу Теслино име?!Аман за Аман човече !

Prije 14 dana
BAZXXXBEST
BAZXXXBEST

Edinson lol EDISON

Prije 15 dana
janka pusta
janka pusta

Pa normalno da su Tesla i Novak povezani, po genetici. Oba dvoje imaju Hrvatske gene. Novakova mama je Hrvatica iz Vinkovaca, Teslin djed je sa Otoka Krka, gospodin Kalinić. Ako nekom djed pređe na Grko-Istočno pravoslavlje da se može oženit jednom zgodnom vlajkinom. Ivica Dačić i njegova sestra Franka, nek pitaju tatu i dedu koji su rođeni u katoličkoj obitelji na kosovu. Arsen Dedić, Ruđer Bošković i Josif Runjanin srbi, ovo je super. Boškoviću i Runjaninu su jedan dio obitelji bili grko istočni pravoslavci, na koje su prešli kao radi beneficija. Niko od tih ljudi nije pripadal SPC koja postoji više od 800 godina. Zakaj ni Teslin tata, ni Runjaninov ni Bošković nisu pripadali SPC-u, a bili su dio pravoslavne crkve. Te fore prolaze kod srba, ali kod ljudi koji znaju da danas postoji 15-ak pravoslavnih crkava diljem europe. Ako grko istočno pravoslavlje znači naciju, onda Tesla more biti i Latvijac.

Prije 15 dana
janka pusta
janka pusta

@Mila Stošić vi sebe slobodno lažete. Teslin tata nije pripadal SPC, nego je pripadal Karlovačkoj patriaršiji Grko-Istočne Pravoslavne Crkve. SPC je imal crkvu jako blizu u Glini, ali Tesle nisu pripadale toj crkvi, jer nisu srbi.Niti su slavili slavu, a znamo da nema servina bez slave. Niko od Teslinih nije rođen u Srbiji, niti je došel iz servije. U rodnom listu u Opčini Gospić se čuva rodni list gdi mu piše narodnost Hrvat, a u svjedođbi iz škole pod materinji jezik, Tesla upisuje Hrvatski jezik. Kaj se tiče kraljeva, o njima pišu izvori iz tog doba, imena su ostala uklesana u kamen, koji se danas čuva u muzeju, a star je preko tisuču godina. Najlakše je nekom grob razbit ili uništit, sakrit. Pa to jedan udarac nogom ili čekičom rješava. Gdije grob Adolfa, Osame Bin Ladena, Alexsandra Velikog, ili onog vašeg Silnog Dušana, našene kosti kod Albanaca, kostur sa mačem na grudima, i germanskom simbolima na sebi. Ali tih dve -tri kosti su otete od Albanaca i odesenr u Beograd, tak da se zna da je Dušan servin, isto ko i aerodrom u beogradu, nazvan po čovjeku koji nije nikad živel niti neko od njegovih predaka u BG ili serviji.

Prije 13 dana
Mila Stošić
Mila Stošić

Teslin otac je bio sveštenik SPC! Oni su poreklom iz Pilatovića (zato su dobili prezime Tesla), sam Tesla je rekao da je poreklom iz zapadne Srbije. A po babi vodi poreklo iz Metohije, njena porodica je upisana u Dečanskoj hrisovulji! Zato hrvačiću ne tupi mnogo, laži vam ne prolaze, jer Srbi nisu tikve bez korena, već svi znaju svoje rodoslove! Pa vi i kraljeve izmišljate, svi kao postojali, a nema ni jednog groba, zadužbine, tela... Psihopate iskompleksirane!

Prije 13 dana
Mila Stošić
Mila Stošić

Retardu kakve veze ima veroispovest sa etničkom pripadnošću? Deda Ruđera Boškovića se iz stare Raške preselio u Dubrovnik. Ruđerov otac je putovao po Srbiji da bi pisao putopise o Raškoj i o svojoj postojbini i poreklu. Oženio se Italijankom i dobio Ruđera. Znači on je bio polu Srbin polu Italijan.

Prije 13 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Ivica opasan protivnik ne bih bila s suoeorne strane to je vestina svaka cast

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Ipak govornistvo se vezba zanimljivo posmatrati

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Izvinjavam se viditeljki nije tolko g kolko gluuumi svaka cast

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Mozda je doktor pomogo Ivici da vidi sebe najvaznije je da covek vidi sebe tada ima sansu

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Sta si sve oropustila ne daj boze da doznas

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Cuti bre

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Dobar je govirnik mozda nas spasi njegova MALENKOST hvala bogu vidi se tracak svetlosti tunela za Srbiju Hvala Ti Tvorce nas nema odustajanja bog

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Praviti famu odricanja nema potrebe svaki Ucitelj koji je postao Ucitelj na osnovu izuzetnog napora i namerne patnje on kad dostigne odredjeni nivo ima obaveze i odgovornosti proistekle iz njegovog rada a ne zato sto je u skoli ucio da to tako treba on razume zasto radi to sto radi i nw treba mu odobravanje okoline ima potrebu da se odrekne moci koje je stekao naporno radeci da bi mogao ici dalje tj mora na svoje mesto postaviti drugog coveka u protivnom propada sav njegov izuzetan i svestan napor i vraca se na pocetak

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Mozda za sada mozemo osetiti prvi najvazniji zakon svemira zakon broja 3 pozitivna negativna i pomirujuca sila istovremeno a to je moguce samo ako covek dodje u to posebno stanje da ISTOVRENENO OSETI DA I NE MRZIM I VOLIM TJ Zako dvojstva tada mozda se pojavi ta treca sila pomirujuca koja zavrsi ciklus tj covek moze osetiti delovanje zakona Trojstva to je pored Zakona Oktave jedan od 2 osnovna Zakona koji vladaju nasim Univerzumom

Prije 15 dana
Slavica Herceg
Slavica Herceg

Nije sklonost ka meditaciji trazi se svesna i namerna patmja i izuzetan nspor nakon moze a i ne mora doci stanje meditacije to je po Zakonu Oktave koji ce tek u novom veku ljudi koji smo na Majci Zemlji privremeno moci imati cast da osetimo i zivimo

Prije 15 dana
Bisernija Perisic
Bisernija Perisic

Mislim da su svi Srbi povezani sa Teslom ,jer jedan takav Genije nas nikad nije napustio.Svi ljudi cista srca imaju kontakt s njim .To je stvar umne fizičke i duhovne ravnoteže istovremeno Hvala

Prije 15 dana
Milija Gugunovic
Milija Gugunovic

Ee Dacicu u sta si se ti pretvorijo Ee Ee Ee Pa opet eeeee Pa sta je to

Prije 15 dana
034KG
034KG

Izbacite Iritantnu i odvratnu Voditeljku....

Prije 16 dana
Sasa Lukic
Sasa Lukic

Voditeljka je zlo i naopako kučka jedna nepušta ove školovane ljude da pričaju, a oni su tu radi nas ne radi nje pozdrav za goste

Prije 16 dana
Nikolina M
Nikolina M

haha kakvi ste vi idioti... ne znam sta je degutantnije, poredjenje udaraca loptice sa genijem Teslom, ova pornicarka od voditeljke koja je polupismena i nadasve duboko iritantna ili ova svinja od ministra spoljnih poslova koji ne govori nijedan strani jezik, vecito se blamira i decenijama jase Srbiju.

Prije 16 dana
Desanka Rasovic
Desanka Rasovic

Dacicu ,pusti Nestorovica da prica

Prije 16 dana
marinko markovic
marinko markovic

dao ime psu...po slavnom naucniku...

Prije 16 dana
Боба
Боба

Дачић је полуинформисан и дезинформисан. Не знам шта је горе. Др. Несторовић се бар труди да сазна више.

Prije 16 dana
Olja V
Olja V

Muka mi je od ovog miniranja Dr Nestorovića od strane Dačića. Bruka.

Prije 16 dana
Bojana Milosevic
Bojana Milosevic

A da pustite Nestorovića i Marjanovića da priča o Tesli.Dačiću dr_i se političkih govora. Voditeljka kao da je... No comment

Prije 16 dana
Amir Kadrovic
Amir Kadrovic

svi su zbrisali iz srbije

Prije 16 dana
Amir Kadrovic
Amir Kadrovic

HA I ISUS JE BIO SRBIN .. HAHAHAH

Prije 16 dana
Aca Max
Aca Max

Da kao i ti...haha

Prije 13 dana
Amir Kadrovic
Amir Kadrovic

NIKOLA TESLA JE BIO AMERIKANAC

Prije 16 dana
chatnick3
chatnick3

Šta se dešava sa državom, kada se doktori plaćaju da pričaju gluposti na TV-u kako ne bi izgubili poslove ... Ovakve emisije su ispiranje mozga teorijama zavjere. Djoković igra TENIS!!!! Udara lopticu preko mreže i ide mu dobro. Paralela sa Teslom je besmislica i zabava za narod kome se govori da je glup i nesposoban od strane vlasi, pa da se osjeća bolje zbog nečega, da je lakše da se mrze drugi, a mi eto Srbi nebeski narod ....

Prije 16 dana
Milenko Draca
Milenko Draca

Opet ja i Patrijarh Pavle

Prije 16 dana
Milenko Draca
Milenko Draca

Moram dodati jasan narodni komentar. Kada se krmaca oprasi u stali nece roditi tele. E pa to je tako u nasem narodu

Prije 16 dana

Dalje

Quick D: UFO on the Moon

6:26

Quick D: UFO on the Moon

Captain Disillusion

Pregleda 659 tis.

Novak Đoković i mr sci. med. Ivanov dr Dragan

1:00:00

VO CENTAR Koj e 'mozokot' na aferata Reket!?

53:36

OVO SU DECA SA SUPER MOĆIMA!! *magične ruke*

10:11

DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 2) - 20 EPIZODA

40:27

DOBRO JUTRO KOMŠIJA (SEZONA 2) - 20 EPIZODA

Dobro Jutro, Komšija

Pregleda 492 tis.

Quick D: UFO on the Moon

6:26

Quick D: UFO on the Moon

Captain Disillusion

Pregleda 659 tis.